OVER ONS

Vrouwencentrum De Boei is al sinds 1995 een bruisend multicultureel moedercentrum in Lewenborg, waar vrouwen zich inzetten als vrijwilligers en waar vrouwen deel kunnen nemen aan een gevarieerd aanbod van cursussen en activiteiten in de vertrouwde en prettige sfeer van onze ‘huiskamer’. De naam is gekozen omdat de vorm van de wijk Lewenborg een schip is en alle namen in de wijk hiermee verband houden.Ook is de ervaring tot nu toe, dat het Vrouwencentrum de funktie van een boei vervult voor vele vrouwen in het Stadsdeel Noorddijk.

Vrouwencentrum De Boei kunt u vinden in Het Dok, op de eerste verdieping. Bereikbaar via trap en lift. In onze ‘huiskamer’ op de eerste verdieping vinden de meeste van onze activiteiten plaats. U wordt hartelijk ontvangen door één van onze gastvrouwen. De Boei organiseert aktiviteiten voor vrouwen die in een vertrouwde en prettige omgeving cursussen willen volgen en aan aktiviteiten mee willen doen.Bij de gastvrouw kunt u zich laten inschrijven voor een cursus of activiteit.

Veel vrouwen bij de Boei zetten zich vrijwillig in als gastvrouw, in het bestuur, bij de organisatie, bij de uitvoering van aktiviteiten, tevens in de wijk Lewenborg, en andere werkzaamheden.

Kinderen horen erbij. Er is kinderopvang aanwezig voor kinderen van 0-4 jaar. Deze kinderopvang is gratis!